Voorstelling van het boek “Transitie” door Dirk Barrez

Dirk Barrez publiceert al jaren over mogelijke wegen naar een andere, duurzame economie ten bate van iedereen. Ook over andersglobalisering in het algemeen en coöperatieven, één van die mogelijke wegen naar een andere economie in het bijzonder, heeft hij veel geschreven.

Niet alleen moet het anders, het kan wel degelijk. Dat is de ambitie van Barrez in zijn  boek ‘Transitie’. In een logisch opgebouwd discours legt de auteur uit hoe we tot een ecologische, sociale en democratische toekomst kunnen komen. Die drie begrippen horen onverbreekbaar samen in Transitie.

Dirk Barrez was 20 jaar VRT-tv-journalist en reportagemaker. Hij is auteur en hoofdredacteur van PALA.be, een website en gratis nieuwsbrief over globalisering, en op zoek naar antwoorden voor een meer sociale, ecologische en democratische wereld.

Andere boeken zijn o.a. ‘Ik wil niet sterven aan de XXste eeuw’, ‘Van eiland tot wereld’,  en ‘Van Verontwaardiging naar Verandering’.

Op vrijdag 8 december om 20u komt hij, op vraag van Vermeylenfonds Waarschoot en Natuurpunt Waarschoot, zijn laatste boek “Transitie” voorstellen in het Sociaal Huis Kerkstraat, 7 – Waarschoot. Toegang : 5 € . Je hebt ook de kans om zijn boek te kopen voor 20 € (toegang inbegrepen).

Allen Welkom !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s